Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk met letsel na voorrangsfout in Sas

Toegevoegd: 05-08-2008, 00.13 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een ongeluk in Sas van Gent is maandagmiddag een 51-jarige vrouw uit Axel gewond geraakt.


Het slachtoffer reed rond 15.15 uur met haar snorfiets over het kruispunt van de Stationsstraat met de Westkade. Ze kreeg daar echter geen voorrang van een 73-jarige automobilist uit het Belgische Evergem. Een botsing was het gevolg.

De vrouw kwam ten val. In eerste instantie leek het erop dat de vrouw mogelijk hersenletsel had opgelopen en zodoende werd de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. Daar bleek het letsel erg mee te vallen.
 
Na onderzoek mocht de vrouw weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (6-8-2008 om 19:28)
Ik ken dat punt ook.Kom er vaak genoeg langs. Maar weet je wat ze eens eigenlijk moeten doen. De belgen fatsoenlijk verkeersles geven. Je houdt je hart soms vast. Ik heb met dat kruispunt totaal geen probleem behalve als er een belg in de buurt is.
M (6-8-2008 om 11:04)
Tja rob, dat zal wel zo moeten zijn. Maar helaas, je moest als fietser nu de weg op fietsen en je kon niet zien of er weer een vrachtwagen of andere auto's aankwamen. Gelukkig verder niets gebeurt. Maar dit is nog niet het laatste ongeluk, er komen er nog veel meer helaas.
Rob (5-8-2008 om 20:12)
Het stopt als mensen minder met zich zelf bezig zijn en wat meer op de mede weggebruiker letten. En de politie zal toch beter dan u weten hoe ze een weg moeten afzetten!
R (5-8-2008 om 17:15)
Ik was daar dus ook bijna slachtoffer geworden gelukkig kon ik nog op tijd remmen net zoals de auto bestuurster en toen de auto maar voor gelaten :S! maar het is daar gewoon gevaarlijk! Zo zie je toch maar weer dat je zeer goed moet oppassen als fietser!
M (5-8-2008 om 10:39)
Tja Amanda... Als je zag hoe de politie de weg afzette, dat was vragen om meer ongelukken. Wanneer stopt het nu eens al die ongelukken? Ik hoop dat die mevrouw gauw beter is. Ik wens haar vanaf hier dan ook veel sterkte toe.
Amanda (5-8-2008 om 09:25)
Ze ligt nog steeds in het ziekenhuis in gent, en het gaat helemaal niet zo goed met haar. Er is degelijk wel sprake van letsel...
Cookie-instellingen beheren