Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto in sloot door overstekend konijn

Toegevoegd: 06-08-2008, 13.26 uur
Door: Roland de Jong
HEIKENSZAND - Op de Deltaweg in Goes is woensdagmorgen een vrouw met haar auto in een sloot gereden.


De vrouw, een 46-jarige automobiliste uit Heinkenszand, reed rond 06.30 uur met haar auto vanm de weg. De vrouw reed in de richting van Zierikzee toen ze uitweek voor een overstekend konijn.

Ze hield haar auto niet meer onder controle en belandde in de sloot. Ze raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Canadees (7-8-2008 om 11:21)
Ik wijk nooit uit want je bent meestal voor 99 procent dan het slachtoffer, terwijl je er zelf niks aan kunt doen. Dan kijkt degene maar beter uit die de straat over loopt, zoals hier het konijn.
Mark (7-8-2008 om 09:51)
Dom om voor een dier uit te wijken? Daar is niks mis mee, zolang je 't maar op een rustige manier doet... Mevrouw was er erger aan toe geweest als ze mijn hond of kat aanrijdt zonder uit te wijken...
Bianca (7-8-2008 om 09:47)
Minnetje, zoiets doe je automatisch hoor!! Je probeert toch een dier te ontwijken, of zou jij gewoon het dier overrijden?
Dinges (7-8-2008 om 08:19)
Ik vind dat mevrouw een goede poging heeft ondernomen. Het kan geen kwaad om op een veilige manier even wat gas terug te nemen voor een dier. Soms is een dier (of automobilist)gewoon Wrong Time Wrong Place...
Schedel (7-8-2008 om 07:29)
Waar slagen mensen voor hun rijbewijs? Elke rijschool leert je dat je niet moet uitwijken voor kleine dieren, (een koe wel denk ik haha) probeer evt te remmen als je geen verkeer hindert of rijd gewoon door! Meeuwen, kraaien eten het restant wel op, zo is natuur. Berging zelf betalen!
Passie (7-8-2008 om 01:26)
Ik had er dus mooi over heen gereden 1tje meer of minder maakt mij niet zoveel uit. Mijn leven gaat voor dat van een dier!
Cookie-instellingen beheren