Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuilnisauto kantelt: twee gewonden

Toegevoegd: 06-08-2008, 17.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Bij Koudekerke is woensdag aan het einde van de middag een vuilnisauto gekanteld. De twee inzittenden raakten gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 16.20 uur op de kruising van de Vlissingsestraat met de Gerbrandystraat. De vrachtauto reed vermoedelijk te hard door de bocht waardoor deze op zijn rechterzijkant terecht kwam.
 
De twee inzittenden konden op eigen kracht uit de truck klimmen. Ze zijn met ambulances naar de eerste hulp van het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is op dit moment nog niets bekend.
 
De politie heeft het verkeer omgeleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (10-8-2008 om 01:02)
Sporenonderzoek en eventueel tacograafcontrole zal uitwijzen of de snelheid te hoog was, sommige vuilniswagens scheuren hard door de polder, dat ding gaat niet zomaar kantelen hoor! Sorry.
Noa (inzittende ongeval) (9-8-2008 om 21:06)
Hallo, ik was één van de inzittenden van de vrachtwagen. Deze kantelde aan mijn kant. Mijn deur was geklemt. Over de chaffeur: geen comentaar, wel dat hij uitzendkracht was.
Chauffeur (8-8-2008 om 23:10)
En maar zeiken op de chauffeurs. We zullen eens een paar weken niet rijden dan eet er geen mens meer en rijd er geen mens meer! Beetje waardering voor ons vak zou geen kwaad kunnen. Maar jullie weten het beter zo te zien wij rijden maar 150.000 km per jaar.
Ervaren (8-8-2008 om 20:43)
Beetje jammer dat er hier bijna alleen maar mensen dom commentaar geven terwijl ze zelf nooit met zo'n ding hebben gereden. Een vuilniswagen die met 15 km/h door een kleine straat rijdt, lijkt alsof deze met 50 door de straat rijdt. Toon wat respect voor de vuilnisman, loop anders eens een dag mee!
Ina (8-8-2008 om 20:10)
Toen ik rond 16.00 naar mijn werk ging lag de wagen net op zijn zijkant en aan de sporen te zien had hij de bocht te krap genomen, hij had de rand van het taluut meegenomen. Helaas als deze wagens vol zijn gaat de lading schuiven en dan is er GEEN houden meer aan.
Lennart (7-8-2008 om 18:51)
Nou nou gelukkig rijd de rest hier altijd wel normaal zo te lezen want het is bij jullie wel duidelijk wie zijn schuld het is.. Maar wees nou eens eerlijk.. Rijden jullie zelf soms ook niet iets te hart of nog net door -oranje-? Oordeel dan ook niet over een ander..
Cookie-instellingen beheren