Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust binnenbrand in Lange Delf te Middelburg

Toegevoegd: 14-12-2005, 12.21 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Woensdagmorgen rond elf uur is de Stadsgewestelijke brandweer van Vlissingen-Middelburg gealarmeerd voor een brandmelding in een winkel aan de Lange Delft in Middelburg.

In de winkel kwam rook uit het plafond en was een deel van de verlichting uitgevallen. De aanwezige bedrijfsleidster en haar collega konden de winkel veilig verlaten.

De brandweer rukte uit met een blusvoertuig(4530), een autoladder(4550) en de Officier van Dienst(4595). Na een onderzoek kon de oorzaak van de rookontwikkeling worden vastgesteld. Boven een vitrinekast lag een brandende transformator van de verlichting. Deze kon vervolgens eenvoudig worden geblust. Hierna is de winkel en de bovenliggende, leegstaande, woning geventileerd.

Omdat de bedrijfsleidster en haar collega rook hadden ingeademd en hier last van hadden zijn zij met een ambulance(19129) voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Er is naast de schade aan de vitrine en het plafond lichte rookschade in de winkel. Omstreeks kwart over twaalf keerde het laatste brandweervoertuig terug naar de kazerne.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren