Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij flinke botsing N61

Toegevoegd: 07-08-2008, 19.46 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een ongeluk nabij de brug Sluiskil bij Hoek zijn donderdagochtend drie personen gewond geraakt.


Het ongeluk deed zich rond 11.00 uur voor toen de 42-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Sluis keerde op de N61. De man reed over de weg, komende uit de richting van Hoek, en zag dat de verkeerslichten van de brug op rood sprongen. De man verleende tijdens het keren echter geen voorrang aan de 43-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit de gemeente Sluis, die vanuit de richting van Terneuzen ook over de N61 reed.

Een 45-jarige vrouw en een 17-jarige jongen uit de gemeente Sluis, passagiers van de personenauto, en de bestuurder van de bedrijfsauto liepen alle drie nekklachte op.

Ze zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De bestuurder van de bedrijfsauto en de 17-jarige jongen mochten het ziekenhuis na onderzoek weer verlaten. De 45-jarige vrouw zal nog een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven.

De personenauto raakte total loss, de bedrijfsauto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MEL (9-8-2008 om 09:10)
Als lichten rood knipperen, betekent dat oranje lichten al knipperden. Tegenligger was nog op de brug! Bomen dalen automatisch. Stom om al te gaan keren als er nog een tegenligger verwacht kan worden. Maar ja als iedereen zo goed bij de les zou zijn gebeurden er ook geen ongelukken, toch...
Jannes (8-8-2008 om 19:29)
Ergeren in het verkeer zou ik maar gewoon mee stoppen. Heeft geen enkele zin je wint er niks mee.
Jp (8-8-2008 om 08:06)
Helaas is het niet mogelijk om een signalering te plaatsen omdat anders de binnenstad van terneuzen overbelast wordt. En tevens is het gevaarlijker al het vrachtverkeer door de stad te sturen of begelijden denk ik. Sterkte aan de slachtoffers!
Romeo (7-8-2008 om 23:29)
Een signalering bij Hoek zou een oplossing kunnen zijn. Doorstroming van het verkeer via de Sluizen. Geen ergenis bij het wachten voor die brug. Maar ja laten we hopen dat die tunnel snel klaar is.
Mira (7-8-2008 om 21:14)
Dubbele doorgetrokken streep? Spiegels? Toch jammer dat de functies hiervan niet door iedereen wordt begrepen. Ik wens alle gekwetsten veel sterkte. Een tijdige signalering zou veel problemen, ergernissen en omrijden kunnen oplossen.
Cookie-instellingen beheren