Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Twee wietplantages Terneuzen ontmanteld

Toegevoegd: 09-08-2008, 14.53 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vrijdag in Terneuzen twee hennepkwekerijen opgerold. Er zijn twee mannen aangehouden.


De beide kwekerijen werden aangetroffen in woningen aan de Beatrixstraat. De mannen, beiden 23 jaar, zijn verhoord en bekenden eigenaar te zijn van de kwekerijen. In één woning werd stroom buiten de electriciteitsmeter afgetapt.

Alle goederen die met het onderhouden van de kwekerijen te maken hadden zijn in beslag genomen en vernietigd. In de ene kwekerij werden 127 planten aangetroffen en in de andere 149. Er wordt proces-verbaal opgemaakt tegen de mannen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johny (9-8-2008 om 19:50)
Tja, dit soort illegale praktijken blijft maar aan de gang. Dat komt dat de wetten niet zwaar tegen henneptelers zijn. Tegen dit soort praktijken moeten de bankrekeningen opgezegd worden en ook in het waarschuwingssysteem laten opnemen. Indien dit in een koopwoning gebeurd, koopwoning kwijt.
Cookie-instellingen beheren