Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Bromfietser ernstig gewond Haamstede

Toegevoegd: 10-08-2008, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
BURGH HAAMSTEDE - Bij een ongeluk op de kruising van de Hogezoom met de Kloosterweg in Burgh Haamstede is zaterdagavond een bromfietser zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer, een 52-jarige inwoner van Burgh Haamstede, kwam rond 23.50 uur in botsing met een personenauto. De man is met de ambulance naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.
 
De brandweer werd ingezet om assistentie te verlenen. De komst van de opgeroepen traumahelikopter uit Nijmegen werd gecancelled.

Over de toedracht van het ongeval was zondagavond nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (10-8-2008 om 22:26)
Niet te snel met je oordeel klaar Piet, die stoplichten gaan om 11 uur uit. En dan is het dus een voorrangskwestie.
Johnk (10-8-2008 om 20:58)
Of de stoplichten stonden op knipperen en heeft er 1 geen voorang verleent op de juiste wijze. Veel mensen zijn helemaal de kluts kwijt als de stoplichten het opeens niet doen. Maar we zullen nog wel horen wat de toedracht was.
Kees (10-8-2008 om 20:27)
Er staat op de hoofdrijbaan wel een waarschuwing voor afslaand verkeer. En hoe laat gaan daar snachts de stoplichten op knipperen? Dus ik denk dat je uitlating prematuur is Piet.
Piet (10-8-2008 om 19:53)
Er is maar een mogelijkheid voor dit ongeluk: 1 van de twee bestuurders is door rood gereden.
Cookie-instellingen beheren