Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Motorrijder over de kop na inhaalmanoeuvre

Toegevoegd: 12-08-2008, 23.02 uur
Door: Roland de Jong
WEMELDINGE - Vanmiddag rond 16.00 uur is op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldinge een 23-jarige motorrijder uit Yerseke ten val gekomen.


De man verklaarde dat hij een aantal auto's en een tractor aan het inhalen was, toen hij in de gaten kreeg dat de tractor linksaf sloeg. Hij probeerde een botsing te voorkomen, kwam in de berm terecht en sloeg vervolgens enkele keren over de kop.

De motorrijder liep schaafwonden op en is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling kon hij het ziekenhuis weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ChriX (14-8-2008 om 14:47)
@johnk Hij is trouwens een maat van mij, toen ik van werk naar huis reed zag ik ineens een heel erg bekende motor liggen. Dat zal hem toch niet zijn. Ik stoppen en liep naar de agentes toe en vroeg naar de bestuurder. Dat was hij. Toen vertelden zij mij wat er ongeveer gebeurde.
ChriX (14-8-2008 om 14:42)
@Johnk Die hele rij auto's is geen waar. Hij reed al stapvoets achter de tractor aan. Toen de tractor zich onduidelijk gedroeg dacht de motorrijder op dat moment in te kunnen halen omdat hij gedrag vertoonde naar rechts te willen.
Johnk (14-8-2008 om 12:04)
@Dawn: Als daar file was dan mag hij daar stapvoets voorbij rijden, dan heb je namelijk ook niet het effect dat je je rot schrikt van een trekker die afslaat en jezelf over de kop in de berm laat belanden. De beste stuurlui staan aan wal? Uhh ik 0 ongevallen, deze motorrijder minimaal 1. Tsja.
Flip (14-8-2008 om 02:57)
Als iedere weggebruiker net zo ver vooruit zou denken en kijken als de gemiddelde motorrijder zou het aantal verkeersslachtoffers drastisch dalen. echter zijn er nog steeds een groot aantal droombomen die niet of nauwelijks vooruit denken en kijken.
Dawn (13-8-2008 om 22:48)
De motorrijder treft geen blaam dit keer. Dit is omdat er een file was. File? Ja file. Er staan daar boeren te wachten tot ze hun graan kwijt kunnen en er kan er maar 1 tegelijk op de weegbrug. Iedereen haalt daar in omdat het niet anders kan. (anders sta je soms 15min. te wachten)
Jacco (13-8-2008 om 20:25)
Mensen moeten eens wat vaker hun spiegels gebruiken dan krijg je deze ongelukken niet.en rechtdoor gaand verkeer heeft bij mij weten nog altijd voorrang op afslaand verkeer dus spiegels gebruiken en niet zitten zeuren dat motorrijders het niet zo nauw nemen.mensen gebruik jullie spiegels.
Cookie-instellingen beheren