Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Over de kop bij ongeval Noordgouwe

Toegevoegd: 17-08-2008, 21.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Bij een eenzijdig ongeval in Noordgouwe is zondagmiddag een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duideland gewond geraakt.


De man reed rond tien over drie over de Kloosterweg komende uit de richting van Noordgouwe. Door onbekende oorzaak raakte hij in een slip, sloeg over de kop en kwam op het fietspad tot stilstand.

De 19-jarige man is met onbekende verwondingen, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto raakte totaal vernield en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Athrun (21-8-2008 om 20:06)
Idd, het is gelukkig goed afgelopen!
De tappers (21-8-2008 om 01:22)
MUS hoe het ook is gebeurd wij zijn blij dat je er zo goed vanaf bent gekomen
- (21-8-2008 om 00:07)
Plus, zo'n bocht neem je niet met 20KM/PU. Dus veel vergt het niet om tot 70/80KM/PU te komen. 'Tis een normale snelheid, die je zelfs met een pas gekochte auto rijdt. In plaats van alleen maar wijzen, wees blij dat ie niets heeft...
- (21-8-2008 om 00:02)
Wees blij voor de jongen dat hij er gelukkig ongedeerd vanaf is gekomen. Ongeacht of het een beetje testen van zn pas gekochte auto was, of niet... Er reed niets voor hem, en ieder van jullie wil het gaspedaal dan iets harder indrukken dan anders..
Daphne (20-8-2008 om 18:59)
Ik ben gestopt truus, ze hebben de ambu gebeld en ze hebben dekens over hem heen gelegd. Veel sterkte.
Erik (20-8-2008 om 18:08)
Zeg truus als je wil mag je me bellen. M'n tel staat in het telboek zoek onder vd plas. Ik en mijn vrouw zijn ook gestopt heb met drie Belgen de moterkap open gekregen om de accu los te maken om kortsluiting te vorkomen maar het was te druk met mensen. Heb hem sterkte gewenst en ben verder gegaan.
Cookie-instellingen beheren