Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 218 km

Dronken man rijdt door na botsing

Toegevoegd: 17-08-2008, 21.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland heeft zondagmorgen een 23-jarige man uit Vlissingen aangehouden wegens het doorrijden na een aanrijding en het rijden onder invloed.


De 23-jarige Vlissinger werd rond kwart over zes aangehouden aan de Irislaan in Vlissingen. De politie had een melding gekregen dat er een dronken man op de Irislaan in Vlissingen zou lopen.

Agenten zagen de 23-jarige man, aan de Irislaan, op de stoep bij zijn auto zitten en spraken hem aan. De man gaf zelf aan dat hij wat had gedronken en tegen een geparkeerd staande auto was aangereden en was doorgereden. Hierop is hij door de agenten aangehouden.


Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

De auto waar de man tegenaan gereden was stond geparkeerd op de kruising van de Gravestraat met de Commandoweg. Deze auto raakte aan de rechter voorzijde beschadigd. Het totale schadebedrag is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronny (19-8-2008 om 16:34)
Rijbewijs afpakken en nooit meer terug geven en hem ook nooit meer een kans geven om het rijbewijs te halen,ik snap niet dat het hele kabinet van balkenende er niks aan doet,ik erger me verschrikkelijk aan mensen die door rijden na een ongeluk
Daan (18-8-2008 om 13:37)
Mijns inziens heeft een rijbewijs afpakken geen zin als bestuurders worden betrapt op alcohol of te hard rijden. Deze mensen zullen nooit leren van hun fouten en toch weer achter het stuur kruipen, of ze nu wel of geen rijbewijs hebben...
Berebotje (18-8-2008 om 13:28)
Ze moeten ind. zijn rijbewijs afpakken, anders kunnen we de volende keer lezen 'Dronken man rijdt door na aanrijding met slachtoffers'...
Zomaar (18-8-2008 om 09:47)
Laat ze zijn rijbewijs maar af pakken voor goed en nooit meer op laten gaan.
Edje (18-8-2008 om 00:27)
Nooit meer teruggeven aan zo'n idioot! 7 van de 10 leren het toch nooit! Laat ze maar een taxi nemen..
Cookie-instellingen beheren