Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog een Middelburgse heg in brand

Toegevoegd: 18-08-2008, 19.01 uur
Nog een Middelburgse heg in brand
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naast de twee branden in de Mastgaststraat en de Oude Vlissingseweg heeft zondag ook brand gewoed in een heg aan de Haringvlietstraat.
 
De brand in de Haringvlietstraat werd pas ontdekt toen deze al uit was. Volgens de politie, die de brand maandagavond bekend maakte, heeft de ligusterhaag vermoedelijk tussen 01.00 en 14.00 uur in brand gestaan.
 
In de nacht van zaterdag op zondag gingen rond kwart over twee in totaal achttien coniferenbomen in vlammen op bij de aan de Mastgatstraat gelegen tuin van een woning aan de Oosterscheldestraat. Bij deze brand raakten ook een tuinhuisje, een tuinscherm en een geparkeerde auto beschadigd.


Zondagavond laat werden ongeveer vijfentwintig coniferen in de tuin van een woning aan de Oude Vlissingseweg (foto, schade overdag) door brand verwoest. Brandende deeltjes kwamen neer op andere struiken, een woning en meerdere geparkeerde auto's. De schade bleef hier echter beperkt.
 
De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader(s). Ook is nog niet duidelijk of het gaat om dezelfde dader(s).
 
Zie ook:
- Flinke brand bij Middelburgse woningen (18-08-2008)
- Politie onderzoekt brandstichting Middelburg (17-08-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ans (18-8-2008 om 19:12)
Jeetje.. Toch beangstigend hoor... Hoop niet dat hier een seriebrandstichter aan de gang is!!
Cookie-instellingen beheren