Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer oefent flink ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 18-08-2008, 21.21 uur
Brandweer oefent flink ongeluk Kruiningen
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - De brandweer heeft maandagavond in Kruiningen een oefening gehouden waarbij een ongeval in scène was gezet.

Op de Nisseweg was een aanrijding geënsceneerd waarbij een auto onder een shovel terecht was gekomen. Er waren ook nog twee andere voertuigen betrokken bij de 'botsing'. Eén hiervan lag half op een andere auto en hing tegelijkertijd ook nog eens in een sloot.


Er was sprake van een beknelling. Met behulp van redgereedschap moesten de brandweerlieden meerdere personen uit de auto's bevrijden.

Gedurende de oefening was de hele weg afgesloten en zorgde de politie ervoor dat het publiek op afstand bleef.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (19-8-2008 om 11:57)
Goed werk mannen, ik vind dat ze het vaak moeten oefenen. De mensen kunnen vertrouwen hebben op de brandweer. Ook van deze ongelukken kan je meemaken!!... Goed dat ze het werk verichten, en kunnen!!!!!
Nelly (19-8-2008 om 11:27)
Ik ben zelf Lotus en dit zijn hele leuke oefeningen om mee te maken. De eerste keer dat ze gaan knippen en/of zagen is eng, maar de volgende keren weet je wat je te wachten staat. Voor de hulpdiensten zijn dit zeer nuttige oefeningen.
Vanessa (19-8-2008 om 08:29)
Dit vind ik echt goed zulke oefeningen en dat ze het ook laten zien met fotos en zo dat geeft de mensen nog meer vertrouwen in de brandweerlieden. Als er dan iets gebeurt weet je dat het goed komt met zulke mensen, soms met risico voor eigen leven wat een beroep toch he! Ga zo door!!!!!
Cookie-instellingen beheren