Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto begeeft het tijdens vluchtpoging

Toegevoegd: 19-08-2008, 18.13 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - In Scharendijke zijn maandagavond twee man-
nen aangehouden wegens het bezit van harddrugs. De twee wer-
den opgepakt nadat hun auto het begaf tijdens hun vluchtpoging.


De twee, 21 en 24 jaar oud en afkomstig uit Burgh Haamstede en Ouddorp, reden rond 23.40 uur met hun auto over de Grevelingenlaan. Toen zij een politiesurveillance zagen, reden ze met hoge snelheid weg.

Wat vermoedelijk een wilde achtervolging was geworden eindige abrupt toen de motor van de auto van het tweetal het plotseling begaf. Het voertuig kwam tot stilstand. De 24-jarige bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs en de auto bleek al sinds 2005 niet meer te zijn gekeurd.

Bij fouillering bleken de mannen enkele bootjes cocaïne bij zich te hebben. Naast de personenauto werden ook nog 6 bootjes cocaïne aangetroffen. De beide mannen zijn overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico (20-8-2008 om 12:52)
Hadden ze de auto maar laten keuren. Blijkt toch wel dat het nodig is na 3 jaar. Stel je voor dat je nog is een keer ergens voor moet wegrijden.
Nickey (20-8-2008 om 11:54)
Lange tijd in Torentijd?Nee liever iets anders,want dan eten ze nog van mij centen.Ook die van u.
Nelly (20-8-2008 om 10:30)
Ja Luke, ik ben het met je eens dat wij weer moeten opdraaien voor dat soort tuig. Ik hoop dat hij ooit van plan is om een rijbewijs te halen, dat het nooooooit lukt!
Luke (19-8-2008 om 23:45)
Nelly heeft weinig zin om het rijbewijs af te pakken als de bestuurder geen rijbewijs heeft. Inderdaad wel goed, dat zij worden opgesloten. Hoewel ik me afvraag of de gemeenschap weer opdraait voor zijn onderhoud in de Torentijd. Dus laat ze dan ook maar hard werken voor hun onderhoud.
Nelly (19-8-2008 om 21:06)
Goed zo,opsluiten voor langere tijd in Torentijd en gelijk rijbewijs afpakken en nooit meer teug geven!!
John,Tholen (19-8-2008 om 20:45)
Heeft de politie ook mazzel mee gehad.
Cookie-instellingen beheren