Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Beknelling bij ongeluk Brouwershaven

Toegevoegd: 19-08-2008, 23.29 uur
Beknelling bij ongeluk Brouwershaven
Door: Roland de Jong
BROUWERSHAVEN - Bij een ongeluk op de kruising Dappersweg/Dirksweg/Groenhilweg in Brouwershaven is dinsdagavond één persoon bekneld komen te zitten.
 
Het slachtoffer zat in een rode personenauto die op de kruising rond 19.35 uur in botsing kwam met een zilverkleurige personenauto. De gewonde, een 57-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland werd door de brandweer van Brouwershaven uit zijn voertuig geknipt.
 
De man, de bestuurder van de auto, werd nadat hij was bevrijd met een ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes vervoerd. Daar bleek na onderzoek dat hij geen letsel had opgelopen.
 
De bestuurder van de zilverkleurige auto, een 19-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland bleef ongedeerd. Hij veroorzaakte het ongeluk door een voorrangsfout.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren