Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 294 km

Ravage na ongeluk Tholenseweg

Toegevoegd: 19-08-2008, 23.54 uur
Ravage na ongeluk Tholenseweg
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een flinke ravage was dinsdagavond het gevolg van een botsing op de Tholenseweg tussen Tholen en Halsteren.


Het ongeluk deed zich rond 19.50 uur voor. De ambulance kwam ter plekke en de bemanning heeft ter plekke één betrokkene onderzocht die klaagde over pijn in de nek. De komst van de gealarmeerde brandweerploegen uit Halsteren en Bergen op Zoom bleek niet noodzakelijk.

Alle inzittende kwamen met de schrik vrij. De beide personenauto's zijn geborgen door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (22-8-2008 om 06:13)
Een doorgetrokken streep of inhaalverbod zal deze weg niet veiliger maken, het zal alleen veiliger worden door een mentaliteits verandering van sommige weggebruikers. Wat wel zal helpen is om op de midden van de weg een vangrail te plaatsen zodat men niet in kan halen.
Anita withagen (21-8-2008 om 20:50)
Ik ben alle lange tijd bezig om de Tholenseweg veiliger te krijgen. Op 14 februari. jl. is door de gemeente Bergen op Zoom toegezegd dat er een inhaalverbod komt en een doorgestrokken streep. Het zou niet direct gebeuren maar dat er nu na een half jaar nog niets is gebeurd is schandalig.
Kees (20-8-2008 om 01:49)
Houdt het dan nooit op? Er gebeuren wel heel erg veel ongelukken, of ze nou eenzijdig zijn of niet. Wordt er nu gewoon meer van bericht of is er een toename van ongelukken?
Cookie-instellingen beheren