Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 37 km

Doorrijding na botsing met brommobiel

Toegevoegd: 20-08-2008, 18.03 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Dinsdagavond is in Rilland een geparkeerd staande brommobiel zwaar beschadigd na een aanrijding.


De brommobiel stond geparkeerd op de parkeerplaats de Surfput aan de Markiezaatsweg bij Rilland en is tussen 22.30 en 22.45 uur waarschijnlijk door een ander voertuig met grote snelheid aangereden.

De brommobiel werd aan de linkerzijde geraakt en is door de kracht van de botsing ongeveer één tot anderhalve meter zijwaarts verplaatst en tegen een boom gekomen. Het voertuig raakte aan beide zijden zwaar beschadigd.

De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Kruiningen of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dion (27-8-2008 om 22:37)
Ja vind het echt klote dat mensen dat doen. Nu hebben we verlopig niets meer. Het was ons brommobieltje. We zijn een hoop geld kwijt. Maar de dader of daders reden snel weg. Leuk een avondje vissen. Niet dus.
De Pagtered. (20-8-2008 om 22:39)
Je bent tegenwoordig als kwetsbare in het verkeer, maar ook stilstaand, een gewoon ding. Geen menselijke waardigheid zoals normen en waarden voor je medemens. Je leven is tegenwoordig niks meer waard voor die wegcriminelen.
Willy (20-8-2008 om 19:37)
Dat is de tegenwoordige menteliteit die in het wegverkeer misbruikt wordt, het zijn geen weg misbruikers maar weg criminelen
John (20-8-2008 om 19:16)
Dit vind ik nou zo min hé. Kijk dat je tegen een auto rijdt dat kan gebeuren, maar wees dan wel zo netjes om even een briefje met je gegevens achter te laten.
Visserman (20-8-2008 om 18:47)
Ja wat moet je er ook rond dat tijdstip? Je kunt er overdag nog niet eens komen voor een paar uurtjes te vissen...
Cookie-instellingen beheren