Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (11) mishandeld in tunneltje Goes

Toegevoegd: 20-08-2008, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 11-jarig meisje uit de gemeente Goes.


Het meisje werd woensdag tussen 17.00 en 17.20 uur mishandeld in de tunnel bij het Tiendenplein in Goes. Ze fietste door de tunnel waar een stuk of acht jongens en één meisje, allemaal ouder dan de 11-jarige, stonden. Een van de jongens pakte het meisje vast en trok haar van haar fiets. Terwijl hij haar vasthield, werd ze door een andere jongen enkele keren geslagen. Hierna werd ze losgelaten en is ze weggefietst.
 
Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met het politiebureau is Goes of te bellen naar 0900-8844. De politie heeft nog niemand aan kunnen houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (22-8-2008 om 13:23)
"Probleem" is dat dit soort onderkruipsels ZO LAF zijn dat ze't niet doen als er meerdere omstanders zijn! Ook ik heb zoiets van: hadden ze het mij eens geprobeerd, er waren er minstens 2 het ziekenhuis ingegaan maar rechtssysteem is zo dat ik me vervolgens zou moeten verantwoorden waarschijnlijk.
Heleen (22-8-2008 om 08:42)
Wat een heldhaftigheid zeg, met z'n allen tegen één meisje. Erg stoer en erg flink. Ouders van deze stoere club: let toch eens op je kinderen! En het meisje wens ik veel sterkte!
Vonck (22-8-2008 om 01:01)
Ik ben hier rond kwart over 5 langs gefietst maar heb dit jammer genoeg niet gezien. Misschien maar goed ook want dit soort dingen daar heb ik een broertje aan dood.. Hoe triest kan je zijn zeg.. Ik wens je veel sterkte meid!
Jan (21-8-2008 om 20:00)
Vreselijke gebeurtenis. Belangrijk, dat hier het recht zijn loop kan en zal krijgen. De ervaring heeft geleerd, dat camera's hier een belangrijke functie in kunnen vervullen. Dit pleit ervoor op risicovolle plaatsen camera's te plaatsen. Het meisje wens ik veel sterte evenals haar ouders.
K (21-8-2008 om 17:18)
Als ze dat groepje pakken verdienen ze gewoon een goed pak slaag,een waarschuwing helpt echt niet,of zet ze met foto op deze site,staan ze te kijk voor heel zeeland
Wisdom (21-8-2008 om 16:02)
Het is triest als je slachtoffer bent van dat soort zaken want in deze maatschappij worden slachtoffers als daders gezien, zeker door hulpverleners. Men denkt dat je er om gevraagt heb, ze denken voor jou want men denkt dat jij niet kan denken. Veroordelen en geven gegevens door, schaden je extra
Cookie-instellingen beheren