Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Laatste kans prijzen nieuwsbriefactie

Toegevoegd: 21-08-2008, 15.55 uur
Door: Roland de Jong

Vandaag is uw laatste kans om kans te maken op de prijzen van onze nieuwsbriefactie.

Als u zich vóór 22 augustus inschrijft voor de dagelijkse nieuwsbrief van HVZeeland.nl en hierna twee weken aaneengesloten lid blijft maakt u kans op een Asus laptop of één van de vijfentwintig veiligheidshamertjes.


Het enige dat u hoeft te doen om kans te maken op de prijzen is u hier aanmelden, de dagelijkse nieuwsbrief én ten minste één ontvangsttijd aanvinken en uw aanmelding bevestigen via een link die u per e-mail toegestuurd krijgt (zie de actievoorwaarden). Doe nu mee en maak kans op de prijzen!
 
 
De uitslag van de wedstrijd wordt op 5 september via de website bekend gemaakt. Alle winnaars krijgen per e-mail bericht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren