Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Taxichauffeur onder bedreiging beroofd

Toegevoegd: 23-08-2008, 14.53 uur
Door: Roland de Jong
OOST SOUBURG - Vannacht is in de Amstelstraat in Oost-Souburg een 25-jarige taxichauffeur beroofd.


De man had tussen 05.30 en 06.30 uur twee mannen opgepikt in Middelburg. Hij had het verzoek gekregen naar de Amstelstraat in Oost-Souburg te rijden. Toen hij stopte kreeg hij een scherp voorwerp in zijn nek gedrukt en werd hij gedwongen geld af te geven.

Hierna stapten de mannen uit de taxi en renden weg. De buit bedraagt enkele honderden euro's. De taxichauffeur heeft voor zover bekend geen letsel aan het voorval overgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (25-8-2008 om 14:08)
Ik wordt liever beroofd van m'n fooi wat een klein beetje aan contant geld is, dan dat alles wat er verdiend is wordt gejat en misschien terug moet betalen aan de baas. Dan denk ik; laat ze dan toch maar liever pinnen. En de mensen die een fooi willen geven, geven dat toch wel aan je.
Jor (24-8-2008 om 16:34)
Ik vind het geen goed idee om mensen in de taxi te laten pinnen want ,de chauffeur moet het ook vooral hebben van zijn fooi! Want de gemiddelde chauffeur verdient now eenmaal nie zoveel dus pinnen in de taxi neeej liever niet :).
Mimi (24-8-2008 om 12:14)
@Lezer, Wat een onzin om over huizenprijzen te beginnen. Wilt u liever dat alles wat er gebeurt in O-S in de doofpot gaat omwille van uw eigen portemonee?
Lezer (24-8-2008 om 01:20)
Oost-Souburg komt nu wel erg vaak in de picture. De ene na de andere roofoverval, aantasting van vrijheid etc. Dit gedeelte van Walcheren staat er niet al te best voor met deze berichtgevingen. Burge-r-meester aanpakken die lui, anders kelderen de huizenprijzen of worden deze onverkoopbaar.
Peter (24-8-2008 om 00:50)
Ik zou er geen bezwaar tegen hebben als iedere taxi een camera zou hebben die opnames kan maken, het kan niet anders, sterkte.
Nickey (24-8-2008 om 00:40)
Jordy, dat ligt eraan bij welke baas je zit. Heb het zelf ook een keertje gehad (voor 50 euro), maar heb het nooit aan mijn baas hoeven betalen uit eigen zak hoor. Weet wel een bedrijf waar ze dat verlangen hoor.
Cookie-instellingen beheren