Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Brand en vernielingen bij volkstuintjes M'burg

Toegevoegd: 25-08-2008, 10.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag zijn diverse venielingen aangericht op een volkstuinencomplex in Middelburg. Ook werd er brand gesticht.


Op de achterzijde van het terrein werd een schuurtje in brand gestoken. De brand werd geblust door iemand die op het complex aanwezig was. De brand richtte echter wel flinke schade aan.

Een ander schuurtje werd opengebroken. Hieruit werden verschillende goederen weggenomen. Ook werd een tunnelkas vernield. Eerder deze week werden op het complex ook al twee schuurtjes opengebroken. Toen werden ook een net, een tunnelkas en diverse groenteplanten vernield.

 
De politie weet niet of er sprake is van dezelfde dader(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L.P.van Duivendijk (26-8-2008 om 18:07)
Bij ons op het kaaskenshof in Zierikzee heeft dit probleem enkelejaren terug ook gespeeld. Dit jaar hebben vandalen een groentetuin met gif bespoten. Deze lieden zijn ziek of gestoort, ze zijn moeilijk te pakken. Ik hoop dat het in Middelburg wel lukt de dader`s aan te houden.
JJJJ (25-8-2008 om 21:45)
Het gaat om het complex bij de veersepoort, aan het bijomenpad. Schandalig dat dit gebeurt, laast zijn bij ons ook de kroppen vertrapt!
Jan P (25-8-2008 om 18:44)
Kansloze figuren. Onkruid van de maatschapij.
Moens (25-8-2008 om 17:42)
Om wel complex gaat het?? Vlak bij het Oud Arnemuids Voetpad??
Hannie (25-8-2008 om 16:51)
....of zijn er gewoon jongelui die zich stierlijk vervelen en het leuk vinden om hun acties in de krant c.q. op internet te lezen??
Eng (25-8-2008 om 13:12)
Het is al de zoveelste keer. Zou er een pyromaan rondlopen in middelburg?
Cookie-instellingen beheren