Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Spoedoverleg crisis politie Zeeland

Toegevoegd: 25-08-2008, 11.41 uur
Door: Omroep Zeeland/HVZ

MIDDELBURG - Het bestuur van de Zeeuwse politie houdt spoedoverleg over de crisis bij de politie. Ook de Zeeuwse burgemeesters houden een spoedzitting.


De ondernemingsraad van de politie wil dat korpsbeheerder Koos Schouwenaar opstapt omdat hij informatie over de korpsleiding zou hebben achtergehouden. Een paar weken geleden zegde de or al het vertrouwen in de korpsleiding op.

De raad heeft er geen vertrouwen in dat Schouwenaar onbevooroordeeld in dat conflict kan bemiddelen. Schouwenaar heeft laten weten voorlopig niet op te zullen stappen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corrie (27-8-2008 om 15:22)
Koos Schouwenaar moet blijven, hij is een goede burgemeester en hij heeft veel belangstelling voor iedereen en zet zich overal voor in.
T Omaatje (27-8-2008 om 01:27)
Die veldwachters waren zo slecht nog niet, zij hadden respect bij de mensen, laat deze maar terugkomen. blijkt toch dat "die pet ons niet allemaal past".
Goesenaar (26-8-2008 om 20:59)
Ben het eens met BEN. Koos verdient dit niet, zoals ook zal blijken uit het onafhankelijk onderzoek.
Rinus (26-8-2008 om 16:39)
@Tom Hoe kom je erbij dat de burgemeester hier niks mee heeft te maken. Hij is het hoofd van de politie en heeft er dus alles mee te maken en behoort van zulke zaken zeker op de hoogte te zijn.
Nel (26-8-2008 om 14:55)
De burgemeester is inderdaad een kei van een vent. Iedereen lijkt te zijn vergeten wat hij voor de mensen in Middelburg en Arnemuiden heeft betekend als daar ernstige zaken waren. Hij stond altijd paraat!!! Hij heeft in mijn ogen alleen maar hoge cijfers dat kan niet van iedereen gezegd worden.
Popiejopie (26-8-2008 om 07:51)
Precies Willem. Er blijkt toch duidelijk uit alle publicaties dat Schouwenaar van niets wist. De o.r. heeft een geheel eigen agenda die niet door hen zelf bedacht is! Die laten zich door iemand gebruiken, dat kan haast niet anders.Ze hebben dus geen ruggengraat, da's wel duidelijk
Cookie-instellingen beheren