Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oude vrouwen beroofd van tas

Toegevoegd: 26-08-2008, 10.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen zijn maandagmiddag twee 83-jarige vrouwen uit die plaats beroofd van hun tas.


De eerst beroving vond rond 16.45 uur plaats in de Zuidlandstraat, ter hoogte van de Betje Wolffstraat. Een onbekende man trok de tas van de schouder van de vrouw en ging ermee vandoor. In de tas zaten persoonlijke papieren, sleutels en enkele euro's.

Rond 17.00 uur overkwam een andere vrouw die in de Koninginnelaan liep hetzelfde. Haar tas, met daarin enkele sleutels, werd uit het boodschappennetje van haar rollator weggepakt.

Aan de hand het signalement werd door de politie een zoekslag gemaakt en werd in de bossages in de Churchilllaan een man aangetroffen die aan dit signalement voldeed. Deze man is aangehouden en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

In de bossages, in de nabijheid van de man, werden een heggeschaar, een hakbijl, 2 haakse slijpers en een lasapparaat aangetroffen. Deze goederen zijn mogelijk afkomstig van inbraak / diefstal uit schuurtjes. De politie zoekt de eigenaren van deze goederen en verzoekt hen aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Me (28-8-2008 om 19:09)
Zielige jongens!
K (27-8-2008 om 17:59)
Zo'n iemand zou eens voor een paar jaar van zijn vrijheid beroofd moeten worden,een taakstraf in torentijd met gratis overnachtingen bv
ChupaChup (27-8-2008 om 16:15)
Je zou toch wensen dat je het een keer ziet gebeuren.....het zou zijn beste dag niet wezen! Hopelijk kunnen de slachtoffers zich over deze ellendige ervaring heen zetten.
Normaal (27-8-2008 om 11:14)
Hoe ver moet je in normen en waarden zakken om het in je hoofd te halen om 2 oude vrouwen te overvallen? Echt laf om zoiets te doen !!! Beide oudere dames sterkte gewenst met het verwerken van deze vervelende ervaring. Politie: sluit maar op en gooi de sleutel wat mij betreft maar weg...
Leutje (27-8-2008 om 09:51)
Laffe daad!
Clingenaar (27-8-2008 om 00:07)
Wat een helden zeg, overigens heeft dit soort geen ouders ? Ik denk dat dit soort waarschijnlijk weinig kans heeft om onze maatschappij zich te manifesteren in de toekomst, dus dan misschien toch ingrijpen?
Cookie-instellingen beheren