Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw betrokken bij ernstig ongeluk Duitsland

Toegevoegd: 29-08-2008, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

KREFELD (D) - Een vrachtwagenchauffeur uit Yerseke is in de nacht van donderdag op vrijdag betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk in Duitsland.
 
De 45-jarige man zou volgens Duitse media rond 01.30 uur een rood verkeerslicht hebben genegeerd op de hoek van de Veloer Staße en de St. Huberter Landstraße in Krefeld. Bij de botsing die volgde kwamen twee personen van 45 en 51 jaar oud om het leven.


Een 47-jarige man raakte zwaargewond. Hij verkeert in kritieke toestand. De Zeeuw liep lichte verwondingen op. Hij zou zijn aangehouden wegens verdenking op dood door schuld.
 
De Duitse politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Its me (29-8-2008 om 21:51)
Het is klote dat het weer gebeurd en ten zeerste betreurend dat er weer slachtoffers zijn gevallen.
Sabine (29-8-2008 om 18:57)
Zelf zit ik ook veel met de vrachtwagen op de weg en dit wens je niemand toe . Dit wil je niet meemaken. Het is voor de rest van je leven bij je. Kom je niet meer vanaf. Vreselijk allemaal voor beide partijen.
Rood licht (29-8-2008 om 18:55)
Kun je dan ook zonder opzet een rood licht negeren?? Dus per ongeluk door rood rijden? Lijkt me sterk, of je remmen moeten weigeren. Maar het was een vrchtwgnchffr he, en die halen ook in bij 81 km, terwijl de ander 80 rijd. Haast haast. Sterkte aan alle betrokkenen, met name de Duitse families
Ikke (29-8-2008 om 17:47)
Oppassen : Kijk in een spiegel voor je oordeeld ,niemand reed voor zijn lol mensen dood.
Ook een chauffeur echtgenote (29-8-2008 om 17:03)
Ook mijn man is een chauffeur, maar ben altijd blij als hij weer veilig thuis is! Ik wens daarom de familie veel sterkte toe, en de chauffeur natuurlijk ook want voor hem is het natuurlijk ook niets!
Vrouw van een chauffeur (29-8-2008 om 16:18)
Wat vreselijk! Allereerst voor de slachtoffers en hun familie! Maar ook heel veel sterkte toegewenst aan de chauffeur en zijn familie, dit soort verhalen zijn mijn grootste nachtmerrie. Er word zoveel gevraagd van chauffeurs tegenwoordig, dat kan niet goed blijven gaan.
Cookie-instellingen beheren