Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 205 km

Turks meisje (16) uit Rilland sinds 5 december vermist

Toegevoegd: 16-12-2005, 17.04 uur - Update: 23-03-2020, 22.33 uur
Door: Maximaal Multimedia

RILLAND - Politie Zeeland en de collega's uit het Belgische Brasschaat zijn op zoek naar een 16-jarig meisje uit Rilland.


Op 5 december is het meisje naar het internaat in Brasschaat gebracht door haar vader. Uit het internaat is ze die dag weggelopen en er is niets meer van haar gehoord. De Turkse is 1.70 meter lang, heeft donker lang krullend haar. Ze spreekt Nederlands met enkele Vlaamse invloeden.

Op de dag van haar verdwijning droeg zij een witte halflange jas met capuchon en bontkraag, een donkerbruine coltrui met daarover een blauw t-shirt met V-hals, een blauwe spijkerbroek van het merk Little Big en halfhoge zwarte suède laarzen.

Informatie over het meisje kunt u doorgeven via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren