Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse gewonden door Ride for the roses

Toegevoegd: 31-08-2008, 17.11 uur
Diverse gewonden door Ride for the roses
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Diverse deelnemers van de Ride for the Roses, een fietstocht door de provincie ten bate van KWF Kankerbestrijding, zijn gewond geraakt na enkele valpartijen tijdens de rit.


Vijf tot tien deelnemers hadden lichte verwondingen. Drie personen liepen ernstigere verwondingen op. Eén van hen had een snijwond en een hersenschudding, de twee anderen moesten met een gebroken schouder per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Het evenement ging vanochtend rond 10.30 uur van start in Goes. De rit ging onder meer over de Oosterscheldekering en de Zeelandbrug, die hiervoor enige tijd afgesloten werden. Aan de tocht deden in totaal ongeveer 14.000 mensen mee.

Jouw foto's bij dit item? Klik hier!


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guppy (31-8-2008 om 23:40)
Geweldig om mee te maken! Wat een organisatie! Wat een heerlijk gevoel om deze mensen langs te zien komen 't was een feest. Eindelijk eens iets positiefs voor dit landje. Zo veel mensen voor een goed doel. Gefeliciteerd en dank voor alle rijders - groot en klein - en organisatie
Ilse (31-8-2008 om 21:35)
Petje af voor de organisatie en de deelnemers! Super gedaan allemaal!
Brigitte (31-8-2008 om 20:35)
Ik heb enorm genoten van de sfeer die de tocht uitstraalde. Heb zelf niet meegereden maar ben dit volgend jaar zeker van plan.
Tom (31-8-2008 om 19:09)
Schitterend evenement, maar ik las dat zeeland aardig op slot stond!
John (31-8-2008 om 18:58)
Goed initiatief dit evenement, iedereen kent wel iemand die met kanker te maken kreeg, dit evenement is voor velen een hoopgevend , ondanks een enkele mopperaar die er niet doorkon i.v.m. verkeersafzetting.
Marco (31-8-2008 om 18:52)
Op 14.000 personen maar 5 gevalletjes das best aardig. Ik heb zelf de 100 meegereden heb erg genoten. Dank aan het MBT voor hun geweldig werk en organisatie voor het afzetten van onze tocht
Cookie-instellingen beheren