Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Viertal dringt woning binnen en slaat man

Toegevoegd: 31-08-2008, 18.07 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen hebben vier mannen in de nacht van zaterdag op zondag een 44-jarige man mishandeld met een honkbalknuppel. De vier drongen de woning van de man binnen en sloegen hem tegen zijn rug en benen.


De Vlissinger werd wakker van een hevige pijn in zijn rug. Toen merkte hij de vier op. Nadat hij met de honkbalknuppel was geslagen werd hij naar buiten geduwd. Toen hij zijn woning aan de Scheldestraat weer in wilde gaan werd hij opnieuw geslagen met de knuppel.

Een andere man die zich ook in de woning bevond is ook door de mannen uit de woning gezet. Enkele eigendommen van de 44-jarige werden door twee van de mannen in plastic zakken gestopt en vervolgens op straat gegooid.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Baron (3-9-2008 om 00:40)
Het lijkt wel een filmfragment uit de Sopranos, als mensen eigen rechter gaan spelen gaat het totaal fout in dit land, daders vervolgen. Drommels!
RvZ (1-9-2008 om 23:56)
Het is niet normaal meer, je bent zo ook al niet meer veilig in je eigen woning. Op straat gebeurt er al teveel en nu al als je gewoon ligt te slapen... Waar ben je nu nog wel veilig tegenwoordig? Heel veel sterkte voor het slachtoffer!
Eric (1-9-2008 om 13:40)
Ik liep daar die avond met m'n honden en zag die 2 mannen in hun onderbroek en badjas buiten staan. Als je dan achteraf leest wat er gebeurd is is het toch jammer dat ik de daders niet even heb gefilmd met m'n mobiele telefoon. Maar het zullen wel ingehuurde jongens van de huisbaas zijn.
Cookie-instellingen beheren