Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie betrapt dronken weggebruikers

Toegevoegd: 01-09-2008, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond in Goes en Sas van Gent twee personen betrapt op het rijden onder invloed.


Rond 23.15 uur werd op de rijbaan van de Middelburgsestraat in Goes een 64-jarige fietser uit Goes aangehouden. Hij bleek ruim drie keer te veel gedronken te hebben.

In Sas van Gent werd rond 23.45 uur een vrouw staande gehouden op de Westdam. Uit een blaastest bleek dat zij bijna vijf keer te veel gedronken had. De vrouw verklaarde dat haar man helemaal niet meer in staat was te rijden en dat zij daarom maar het stuur had gepakt. De vrouw bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie (3-9-2008 om 00:36)
Strafrechtelijk vervolgen
Duh (2-9-2008 om 14:55)
De vrouw heeft geen rijbewijs dus kan je dat ook niet afnemen. En te veel gedronken op de fiets dan ben je ook fout, sterker nog, als je te veel hebt gedronken mag je geen deel nemen aan het verkeer. Dus ook niet lopen.
Ano (2-9-2008 om 09:28)
Idd edwin! Ook op de fiets! Je neemt deel aan het verkeer dus hoor je niet onder invloed te zijn! Als je dus dronken fietst mogen ze je rijbewijs ook innemen!
Ronny (2-9-2008 om 08:22)
Die fietser die hadden ze verder moeten laten lopen ,en een boeten van minimaal 700 euro of meer,zo als alle boetes flink omhoog mogen,van die vrouw hadden ze haar de auto af moeten pakken en nooit meer terug geven,en ook een flinke boete geven,plus nog een fiks boete om dat ze geen rijbewijs had.
MEL (1-9-2008 om 23:57)
Ja Edwin, je bent verkeersdeelnemer en met de fiets of te voet, het is openbare dronkenschap en dat wordt beboet. Dus je weet het nu, ook niet drinken al ben je met de fiets. Rijbewijs kan je niet innemen als het er niet is, maar de boete is er ook wel naar, rijden zonder en dan zwaar beschonken
Boris (1-9-2008 om 22:24)
Wat herexamen doen, nooit of te nimmer. deze keer is het goed afgelopen .afpakken dat rijbewijs en nooit meer terug geven.
Cookie-instellingen beheren