Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 01-09-2008, 23.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zondag rond 12.30 uur is op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een jongen geslagen.


De 15-jarige jongen uit Vlissingen fietste over de Nieuwe Vlissingseweg toen een man hem passeerde. Even later remde de man af, kwam naast de jongen fietsen en begon tegen hem te praten.

Plotseling gaf de man de jongen een vuistslag in het gezicht en fietste daarna weg. Van de dader ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truus (3-9-2008 om 12:18)
Ik hoorde dat de man ook een vrouw en kind bij zich hadden. wat is dit voor eikel . lekker voorbeeld voor zijn kind. en wie weet hoeveel klappen zijn vrouw al heeft opgelopen mensen !!. hoi moeder van dominique geef eens een beschrijving van die man??
An (3-9-2008 om 09:44)
Zeg Ikke, als iedereen zo dacht als jij werd er niks meer opgelost. Alleen moorden komen op ned 1 of lang gezochte familieleden. Het is juist belangrijk dat de zeeuwen eens wat gaan doen aan alle ellende, slaan, branden, bezopen rijders. Zet ze maar op internet die koppen.
Julia (3-9-2008 om 09:24)
Er word heel veel over de dader gevraagd. Het gaat om een blanke man van ongeveer 30 jaar, donkerblond haar kort, blauw shirt een spijkerbroek en bruine schoenen. Hij heeft donkerbruin, zwartachtig haar.
Mimi (3-9-2008 om 08:40)
Ik heb het al eerder gezegd: Waarom niet meteen een daderomschrijving vrijgeven? De kans dat zulke daders dan aangepakt kunnen worden is dan veel groter.
Ikke (2-9-2008 om 23:57)
Ann, daarom heet het ook nieuwsbericht he, en geen opsporingsbericht. Dat komt altijd op maandagavond toch, op NED1? Je haalt 2 dingen door elkaar Ann, tis maar even een tip
Julia (moeder van dominque) (2-9-2008 om 22:33)
Namens mijn zoon Dominique wil ik jullie bedanken voor de woorden. En nee, we hebben nog niks gehoord of de dader gepakt is. Dom. Zijn gezicht doet nog steeds zeer. Welke tijd gaan we tegemoet?
Cookie-instellingen beheren