Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Wederom ernstig bedrijfsongeval in Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 05-11-2005, 01.25 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Bij een bedrijfsongeval in Vlissingen-Oost is vrijdagmorgen één gewonde gevallen.

Het ongeval gebeurde op het terrein van één van de bedrijven aan de Europaweg-Zuid in Ritthem. Rond elf uur viel een man uit de gemeente Borsele van een steiger. De man viel ongeveer drie meter naar beneden toen hij bezig was met schoonmaakwerkzaamheden.

De man viel op zijn hoofd en raakte hierdoor zwaargewond. De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 kwam ter plaatse ter assistentie van het ambulance- personeel. Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. Over de precieze aard van de verwondingen is niets bekend gemaakt. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het ongeval.

Eerder deze week gebeurde overigens ook al een zwaar ongeval in Vlissingen-Oost. Dinsdag viel een werknemer vijf meter naar beneden op het terrein. Ook toen werd de hulp van de traumahelikopter ingeschakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren