Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk in Tholen

Toegevoegd: 02-09-2008, 17.41 uur
Beknelling bij ongeluk in Tholen
Door: Roland de Jong
THOLEN - Twee mensen zijn dinsdag 17.00 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Broekseweg in Tholen. 
 
Een 38-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Krabbenkreekweg en wilde de Broeksedijk oprijden. Zij verleende hierbij geen voorrang aan een 45-jarige automobiliste die aan kwam rijden over de Broeksedijk.
 
De 45-jarige vrouw probeerde nog uit te wijken maar ze kon een aanrijding niet meer voorkomen en reed tegen het portier van de auto van de 38-jarige vrouw. Deze laatste kwam hierdoor bekneld te zitten en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd.
 
Het volledige dak werd van haar auto geknipt waarna ze met onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De 45-jarige vrouw liep bij het ongeval een pijnlijke nek en rug op en is eveneens overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (3-9-2008 om 21:13)
Petje af voor de snelle afwikkeling.
Cookie-instellingen beheren