Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 57 km

Schade bij Frontale botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2008, 08.36 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Zuidlandstraat in Terneuzen zijn dinsdagavond twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeluk vond rond 19.00 uur plaats toen een 20-jarige automobiliste uit Terneuzen over de Zuidlandstraat reed. Ze was een verkeersremmende wegversmalling al half gepasseerd toen haar een auto tegemoet kwam rijden.

De Terneuzense trachtte nog te remmen maar schoof door en botste frontaal op de tegemoetkomende auto, welke werd bestuurd door een 85-jarige Terneuzenaar. 
 
Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (4-9-2008 om 22:49)
Of je nu toevallig jng bent of oud maakt niet uit. In beide leeftijdsgroepen zitten slechte rijders en wie schuldig is maakt toch ook niet uit. Daar hebben we immers politie voor om dat uit te zoeken dus zou ik zeggen respecteer een ieders leeftijd en oordeel niet te snel.
Daan (4-9-2008 om 22:19)
Ik vind het raar dat jullie in discussie gaan over wie wel of niet een auto kunnen of mogen besturen. Iedereen met een rijbewijs mag rijden. Ben bij de aanrijding geweest en de 20-jarige was al tot de achterbumper door de versmalling heen, was dus een inschattingsfoutje van de andere bestuurder.
Freddy (4-9-2008 om 19:59)
Niet alle ouderen/bejaarden rijden slecht. Niet alle jongeren zijn wegpiraten. In iedere leeftijdsgroep, man vrouw, jong oud, beroepschauffeur, zitten mensen die meer moeite hebben met verkeers deelneming als andere. Neem de tijd, voor elke autorit. Veilig op weg.Je bent nooit te oud om te leren
G.E. (4-9-2008 om 19:34)
Knap van je om te reageren, dat jij de veroorzaker was. Enne, mensen die reageerden op dit bericht ,doen we zelf nooit eens wat in het verkeer verkeerd? Wie de schoen past trekke hem bij deze dan eens aan!!!!!!!
N (4-9-2008 om 18:55)
Ik ben die 20 jarige en voor het geval jullie het willen weten ik reed gewoon 50 en ik laat ook wel is mensen voor alleen dit keer had ik het vermoeden er nog makkelijk door te kunnen. ik was immers ook al voorbij deze versmalling
D van Boven (4-9-2008 om 16:52)
Zulke wegversmallingen leveren juist het tegenovergestelde effect. Gas bij, om iemand van de andere kant nog even voor te zijn. Dat is nu net niet de bedoeling. Ook leveren zulke versmallingen veel frustaties op als men tegelijkertijd aankomt. Wie gaat er eerst?
Cookie-instellingen beheren