Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

Onderzoek na steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 03-09-2008, 16.49 uur
Foto 5 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronny (5-9-2008 om 11:54)
Hallo waar gaat dit over? Dit gaat over de steekpartij in middelburg en niet over die scholieren die protesteerden.
Jaap (4-9-2008 om 22:33)
Vervolg: Het is niet voor niks dat de politie het vertrouwen heeft opgezegd in de politie. Dat heeft ook te maken met die scholierenrellen. Het gebrek aan vertrouwen van de korpsleiding. Een kennis bij de politie vertelde mij dat er al geoordeeld werd voordat het onderzoek was afgerond...
Jaap (4-9-2008 om 22:29)
Zodra de politie hard optreedt, dient gelijk iedereen een klacht in tegen de politie. Zo zit de regering en de politie tegenwoordig in elkaar. Het ergste is, dat ze iedere klacht serieus nemen en zeker als het uitgebreid in de media is.
Martin (4-9-2008 om 17:58)
@river. vervolg: En als de rode rechters vervolgens hun linkse mediavriendjes beschermen om het beeldmateriaal niet aan justitie af te staan blijft dus enkel die 3 minuten over wat we allemaal al zo vaak gezien hebben en waarvan ik zeg: Gaat niet te ver. Als het al 3 minuten is.
Martin (4-9-2008 om 17:56)
@River. Ja maar dat komt door de rode en linkse invloed in dit land. Ik vind een beetje zwaaien met de wapenstok geen buitensporig geweld. En die enkele tik die wel werd uitgedeeld: Niemand weet wat daar aan vooraf ging want de likse media zend enkel uit in haar eigen straatje. WV
River (4-9-2008 om 15:04)
@ martin; Hoe kun je een demonstratie (waarvan bewezen is dat de politie overdreven heeft gereageerd, in de meeste gevallen) nou vergelijken met zoiets!? Sorry, maar dat vind ik nou echt te ver gaan.
Cookie-instellingen beheren