Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goudswaard in jury tv show Veronica

Toegevoegd: 04-09-2008, 09.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De op non-actief gezette Zeeuwse politiechef Fup Goudswaard is vanaf vanavond te zien in de Veronica tv-show 'Gezocht: politie'. Dat schrijft De Telegraaf.


In het programma doen tien mannen en vrouwen een opleiding bij de politie. In acht afleveringen worden de kandidaten, die tussen de 18 en 25 jaar oud zijn en bij de politie willen, op de voet gevolgd.
 
Goudswaard zit in de jury van het programma, dat overigens al in mei en juni is opgenomen. Op dat moment was er nog weinig ophef over de Zeeuwse korpschef. Na het uitbreken van de crisis rondom zijn positie heeft de Raad van Hoofdcommissarissen gedubd over het wel of niet uitzenden van het programma. Dat is uiteindelijk dus toch het eerste geworden.
 
Het programma is vanavond om 21.30 uur te zien op Veronica.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (5-9-2008 om 08:45)
Hier weer een staaltje van ons bekrompen Volkje{Nederland )dus!,Men moet eens dit gezegde uit het hoofd leren:Leven en laten leven!
Lukern (4-9-2008 om 20:30)
Simon, Jan Bella en Jeanette jullie hebben helemaal gelijk. Maar er is hier toch meer aan de hand dan alleen een relatie met een vrouw. Firefighter heeft het met het rechte eind.
Simon (4-9-2008 om 14:51)
Juist Bella, hoeveel mensen zijn er niet die in hun privé relaties moeilijkheden hebben. Hoeveel buitenechtelijke reaties zijn er niet? Om dan toch op een gegeven moment de vrouw van je leven te ontmoeten? Maar dit heeft totaal niets te maken hoe je in je werk bent.
Martin (4-9-2008 om 13:02)
Tja de opnames waren al gemaakt, dus snap het aan de ene kant wel. Aan de andere kant weet inmiddels iedereen dat er veel meer aan de hand is met die man en kan je je dus afvragen of je een chantabel persoon die namens de leiding spreekt nog wel in je show wilt hebben. Maar 'The show must go on'.
Lukern (4-9-2008 om 12:47)
Komen ze daar nu mee! In juli/augustus was het al te zien, toen Veronica voorfragmenten liet zien van het programma. Daar zat Fup al tussen.
Firefighter (4-9-2008 om 12:07)
Natuurlijk is het erg ongeloofwaardig dat hij meedoet aan die show. De hoogste baas van de politie stelt zich niet erg integer op en verdient een aardig zakcentje met het verkopen van een dienstauto. Zolang hij hier niet van vrijgesproken is, kan hij binnen de politie niet geloofwaardig optreden.
Cookie-instellingen beheren