Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Ernstig verkeersongeluk Ellemeet

Toegevoegd: 05-09-2008, 02.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

ELLEMEET - Bij een eenzijdig ongeluk op de Kuijerdamseweg in Ellemeet is donderdagavond een 20-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland ernstig gewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed door nog onbekende oorzaak rond 23.40 uur in een personenauto in een sloot naast de Kuijerdamseweg. Hij raakte na het uitkomen van een bocht van de weg, draaide enkele keren om zijn as en kwam in de sloot tot stilstand. De brandweer van Scharendijke werd opgeroepen om de gealarmeerde ambulances te assisteren. De brandweer heeft één deur uit de auto verwijderd om het slachtoffer, dat buiten bewustzijn was, te kunnen bevrijden.


Het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam kwam met een busje ter plekke om het ambulancepersoneel te assisteren. De gewonde is per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De arts van het Mobiel Medisch Team reed mee in de ambulance. Het slachtoffer heeft vermoedelijk hersenletsel opgelopen.
 
De weg was enige tijd afgesloten in verband met bergingswerkzaamheden en sporenonderzoek. In het ziekenhuis is een bloedproef gedaan om vast te stellen of de automobilist onder invloed van alcohol verkeerde. In afwachting van de uitslag is het rijbewijs van de man tijdelijk ingevorderd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De meter (25-3-2014 om 22:49)
Ik ben gelukkig weer bijna hersteld na veel tegenslagen te hebben gehad, graag wil ik iedereen bedanken die in mij geloofd heeft. Door dit incident ben ik wel heel erg veranderd maar zet mijn beste steentje voor en wil het beste voor iedereen
Ik (7-9-2008 om 17:21)
Sterkte! En hij was zo trots op z'n auto he.. Erg hoor en nog zo jong.. Altijd vrolijk die jongen..
Peer (7-9-2008 om 13:48)
Hoop dat je goed uit het ziekenhuis komt. Sterkte voor je moeder.
Mark (7-9-2008 om 13:13)
Heel veel sterkte ook voor de familie
Vlissingse (7-9-2008 om 08:43)
Alleen sterkte wensen zou meer op zijn plaats zijn.
Chantal (6-9-2008 om 20:10)
Heel veel sterkte!!! Liefs Chan
Cookie-instellingen beheren