Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge

Toegevoegd: 05-09-2008, 10.06 uur
Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Bij een ernstig ongeval op de Westelijke Kanaalweg bij Wemeldinge is vrijdagochtend tenminste één persoon gewond geraakt.


Rond kwart over negen kwamen een personenauto en een tractor frontaal met elkaar in botsing. De personenauto, met achter het stuur een 24-jarige vrouw uit Tilburg, wilde een vrachtwagen in halen, hierbij kwam ze frontaal in botsing met een tegemoetkomende traktor. De traktor, bestuurd door een 16-jarige jongen uit Kapelle, sloeg om en belandde op zijn kant in de berm. De 16-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.
 
De 24-jarige vrouw belandde met haar auto aan de andere kant van de weg en kwam bekneld te zitten in haar voertuig. Ze werd door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd waarna ze met nog onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de brandweer zijn er ook twee ambulances ingezet en is de hulp ingeroepen van de Rotterdamse traumahelikopter. Deze is enige tijd later weer gecanceld.

Beide voertuigen zijn voor nader technisch onderzoek overgebracht naar een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (5-9-2008 om 20:33)
Wat een goed reactievermogen van de 16 jarige jongen. Ik stel voor een straatnaam naar hem te vernoemen.
Anniek (5-9-2008 om 20:07)
Jasper sterkte, je bent vast geschrokken.
Yvon (5-9-2008 om 19:38)
Voor elke slachtoffer sterkte!
N Altiok (5-9-2008 om 19:09)
Gelukkig gaat het goed met onze kennis. Iedereen beterschap.
Corné (5-9-2008 om 19:08)
Inderdaad heel netjes gereageerd van de trekkerchauffeur. Ik rijd er elke dag met mijn brommer en heb ook al een paar keer een auto zien inhalen wat ook een evengroot ongeluk had kunnen veroorzaken. Sterkte aan de slachtoffers
Cor (5-9-2008 om 18:32)
Ook van mij een Groot compliment voor de pas 16 jarige tractorbestuurder. Dit toont gelukkig weer aan dat er zowel jongeren als tractorbestuurders gewoon super kunnen reageren in situaties gecreeërd door medeweggebruikers. Nogmaals TOPPIE
Cookie-instellingen beheren