Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge

Toegevoegd: 05-09-2008, 10.06 uur
Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Bij een ernstig ongeval op de Westelijke Kanaalweg bij Wemeldinge is vrijdagochtend tenminste één persoon gewond geraakt.


Rond kwart over negen kwamen een personenauto en een tractor frontaal met elkaar in botsing. De personenauto, met achter het stuur een 24-jarige vrouw uit Tilburg, wilde een vrachtwagen in halen, hierbij kwam ze frontaal in botsing met een tegemoetkomende traktor. De traktor, bestuurd door een 16-jarige jongen uit Kapelle, sloeg om en belandde op zijn kant in de berm. De 16-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.
 
De 24-jarige vrouw belandde met haar auto aan de andere kant van de weg en kwam bekneld te zitten in haar voertuig. Ze werd door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd waarna ze met nog onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de brandweer zijn er ook twee ambulances ingezet en is de hulp ingeroepen van de Rotterdamse traumahelikopter. Deze is enige tijd later weer gecanceld.

Beide voertuigen zijn voor nader technisch onderzoek overgebracht naar een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (9-9-2008 om 20:09)
Lieve mensen waarom zijn we altijd zo haastig in het verkeer , is toch nergens voor nodig, voor een paar minuten tijds winst. dat is het toch allemaal niet waard...
Liesbeth (8-9-2008 om 11:50)
Zo zie je maar weer. Geen jonge trekkerchauffeur die het veroorzaakte, maar JUIST handelde.Onze zoon rijdt ook op een trekker, vorige week ineens een scooter zonder licht doemt op . En wie krijgt er de schuld als er een aanrijding zou gebeuren... De trekkerchauffeur natuurlijk.
Mell (7-9-2008 om 14:39)
Sterkte aan de slachtoffers
Frans (7-9-2008 om 00:43)
Die kerel op die trekker heeft geluk gehad dat hij er heelhuids uitkomt voor hetzelfde geld breek je alles
Truckster (6-9-2008 om 22:22)
Ik heb laatst met mn vrachtwagen ook 7 km achter een tracktor moeten rijden omdat ik er niet langs kon en als ik dan zie hoe auto`s inhalen op een kronkelige weg nou dat is gewoon met je leven spelen, ik denk zo dan kom ik maar even later aan!! Maar in iedergeval sterkte aan alle betrokkenen.
Juri (6-9-2008 om 16:50)
Het lijkt wel of sommige mensen niet kunnen lezen. Er staat duidelijk dat die vrouw verkeerd was. De jongen valt niks te verwijten. Petje af voor snelle reactie van hem. Maar sommige mensen oordelen zo snel echt niet normaal. Iedereen is maar een mens en maakt fouten.
Cookie-instellingen beheren