Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist laat gewonde fietser achter

Toegevoegd: 06-09-2008, 10.33 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Een onbekende automobilist is er vrijdagavond direct vandoor gegaan nadat hij in Hulst een fietser had aangereden. De fietser raakte gewond.


Het ongeluk vond rond 18.50 uur plaats op de splitsing van de Grote Markt met de Steenstraat. De fietser kwam vanuit de Steenstraat. Op de splitsing met de Grote Markt wilde hij de rijbaan oversteken om in de richting van de parkeerplaats te rijden.

De automobilist kwam op dat moment vanuit de Gentsestraat en reed tegen het achterwiel van de fiets waardoor de achterzijde van de fiets over de motorkap schoof. De fietser werd in de lucht geworpen en viel vervolgens op de rijbaan. De man liep gekneusde ribben op en is behandeld in het ziekenhuis.
 
Van de automobilist ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (6-9-2008 om 17:06)
Politie moet getuigen oproepen en onderzoek starten, vervolgens de dader straffen en rijbewijs afpakken, het had voor de fietser immers fataal kunnen zijn, sterkte aan het slachtoffer.
Anita (6-9-2008 om 15:46)
Waar moet t met de wereld naar toe?
Ikke (6-9-2008 om 13:58)
Waar moet het naar toe met de wereld, als je niet eens meer respect kan tonen voor je medeweggebruikers. beterschap voor het slachtoffer.
Goesenaar (6-9-2008 om 11:30)
Als je er goed over nadenkt mag deze autobestuurder levenslang niet meer in een auto rijden. Fouten maken doen we allemaal, maar je onttrekken aan je verantwoordelijkheid is het hoogst asociale dat je als weggebruiker kunt bereiken. Fietser sterkte toegewenst en ik hoop dat de dader wordt gepakt.
Jootje (6-9-2008 om 10:44)
Hoop niet dat de bestuurder het zelfde zou doen met z'n eigen kind... Sterkte voor de fietser!
Cookie-instellingen beheren