Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Bewusteloos na acht keer te veel alcohol

Toegevoegd: 07-09-2008, 16.54 uur
Door: Roland de Jong
OVERSLAG - De politie heeft zaterdagavond een Belgische jongen bewusteloos aangetroffen op een bankje. De jongen bleek maar liefst acht keer te veel gedronken te hebben.


Omstanders hadden rond 18.20 uur het alarmnummer 112 gebeld nadat ze de jongen op het bankje aan de Zuiddorpseweg hadden zien liggen. Hij was toen buiten bewustzijn. De gealarmeerde ambulance en de politie waren snel ter plaatse.

De jongen bleek met zijn hoofd op een picknicktafel te liggen. Toen de hulpverleners arriveerden was de jongen alweer aanspreekbaar en ook bleek hij nog te kunnen lopen. De jongen, een 17-jarige Wachtebeker (B), was aan komen rijden op zijn brommer, maar was te dronken om verder te rijden.

Tijdens het afleggen van de verklaring kwamen ook de ouders van de jongen ter plaatse. De politie besloot de jongen mee te nemen naar het bureau. De vader kon deze beslissing wel waarderen. Op het bureau bleek de jongen, als beginnend bestuurder, acht keer te veel gedronken hebben.

Het rijbewijs van de Belg is ingevorderd. Na een "goed gesprek" met zijn vader mocht de jongen het bureau weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hannie (7-9-2008 om 17:47)
Gelukkig!!! Er zijn nog ouders die het waarderen als de politie handelend optreedt en die niet meteen de politie als schuldige aanmerken. Bravo ouders!
Cookie-instellingen beheren