Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewusteloos na acht keer te veel alcohol

Toegevoegd: 07-09-2008, 16.54 uur
Door: Roland de Jong
OVERSLAG - De politie heeft zaterdagavond een Belgische jongen bewusteloos aangetroffen op een bankje. De jongen bleek maar liefst acht keer te veel gedronken te hebben.


Omstanders hadden rond 18.20 uur het alarmnummer 112 gebeld nadat ze de jongen op het bankje aan de Zuiddorpseweg hadden zien liggen. Hij was toen buiten bewustzijn. De gealarmeerde ambulance en de politie waren snel ter plaatse.

De jongen bleek met zijn hoofd op een picknicktafel te liggen. Toen de hulpverleners arriveerden was de jongen alweer aanspreekbaar en ook bleek hij nog te kunnen lopen. De jongen, een 17-jarige Wachtebeker (B), was aan komen rijden op zijn brommer, maar was te dronken om verder te rijden.

Tijdens het afleggen van de verklaring kwamen ook de ouders van de jongen ter plaatse. De politie besloot de jongen mee te nemen naar het bureau. De vader kon deze beslissing wel waarderen. Op het bureau bleek de jongen, als beginnend bestuurder, acht keer te veel gedronken hebben.

Het rijbewijs van de Belg is ingevorderd. Na een "goed gesprek" met zijn vader mocht de jongen het bureau weer verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (8-9-2008 om 01:22)
Gelukkig maar dat er nog zulke ouders zijn... maar of het helpt? zou beter zijn om nu al rijontzegging op te leggen voor de eerste 7 jaar .voor brommer en auto..
Mary-Ann (7-9-2008 om 23:25)
Jammer dat er altijd gelijk naar de ouders gewezen wordt! Je kunt ze waarschuwen en alleen maar hopen dat ze naar je luisteren. Ik vertel mijn kinderen dat als ze ooit in de cel terecht komen door crimineel gedrag, ik niet op bezoek kom. Nu maar hopen dat t helpt. Voorlopig gaat het goed!
Zeeuwse (7-9-2008 om 22:54)
Mike..misschien heb je het niet goed gelezen, maar deze vader vond wel degelijk dat zoonlief de gevolgen van zijn verkeerde keuze moest ondervinden...
Een moeder (7-9-2008 om 22:17)
Moet mike gelijk ook geven. En maar zitten zeiken in de regering over de gewone sigaretjes. Alcohol maakt meer kapot dan je lief is en ook dat van een ander...
Mike (7-9-2008 om 21:46)
De ouders zijn blijkbaar niet op de hoogste dat alocohol nr 1 harddrugs is. 8 maal te veel 17 jaar toemaar en maar net doen of het een onschuldige drug is die alcohol. Die alcohol gebruikers zijn de ware gevaren voor de medemens.
Een moeder (7-9-2008 om 21:21)
Tsja, het is te hopen dat die jongen voorlopig nog niet opgaat voor zijn rijbewijs want nu al op een brommer met alcohol in zijn lijf.. Wat zal t zijn als ie een rijbewijs heeft.. Hopelijk hebben zn ouders hem een goede preek gegeven.
Cookie-instellingen beheren