Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonden bij ongeluk Lange Blikstraat Sluiskil

Toegevoegd: 07-09-2008, 17.04 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - In Sluiskil zijn zaterdag aan het einde van de middag twee mannen gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding.


Het ongeluk vond rond 16.40 uur plaats op de Lange Blikstraat. De bestuurder van de auto, een 21-jarige Terneuzenaar, raakte de macht over het stuur kwijt op de kruising met de Koegorsstraat en slipte met zijn auto.

Hierdoor raakte in eerste instantie de achterzijde van het voertuig een boom. De auto ging tollen en belandde vervolgens met de voorkant in een sloot. De bestuurder en zijn bijrijder, een 21-jarige man uit Sas van Gent, zijn op eigen kracht uit de auto geklommen en door een getuige is meteen 112 gebeld.
 

De Terneuzenaar bleek licht letsel aan zijn hoofd te hebben, de bijrijder leer er in eerste instantie slechter aan toe te zijn. Hij werd gespalkt en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Daar bleek hij kneuzingen te hebben opgelopen aan zijn borstkas. Hij mocht na behandeling op de Eerste Hulp, weer naar huis.

De auto is total loss verklaard, de gehele rechterzijde is ontzet en de vooras is gebroken. Het voertuig is weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jenne (7-9-2008 om 22:53)
Van harte beterschap jongens! Lijkt me een traumatische ervaring, ook voor jullie ouders.
Frank (7-9-2008 om 20:53)
Nou ik ben blij dat het goed afgelopen is met die jongen, ik was erbij en dacht dat het erger was, had slechter af kunnen lopen. Beterschap jongens!
Cookie-instellingen beheren