Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Middelvinger beloond met bekeuring

Toegevoegd: 07-09-2008, 17.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 19-jarige jongen die vannacht zijn middelvinger opstak tegenover enkele agenten zag zijn daad beloond met een bekeuring.


De jongen, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 02.50 uur aangehouden op de Grote Markt. Hij stak zijn middelvinger geruimte tijd op. Agenten hielden de jongen aan en brachten hem over naat het bureau.

Met een bekeuring op zijn zak kon de jongeman even later het politiebureau weer verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (8-9-2008 om 22:41)
Keihard straffen, 240 uur dienstverlening, 5 jaar voorwaardelijk. Niets accepteren of tolereren van dat tuig. We zijn hier met z'n allen TE tolerant geworden.
Kees (8-9-2008 om 18:44)
Ilsy denk je dat een waarschuwing helpt? Ben het bijna met iedereen eens, afstraffen niet te zuinig. De hulpverleners hebben het moeilijk genoeg. Voorbeeld Amsterdam, moeten we daar naar toe??
Shell-Roosevelt (8-9-2008 om 17:07)
Als er nou één land is waar je juist géén voorbeeld aan moet nemen, dan is dat wel de USA. Aan de andere kant zijn wij het wel eens dat je gezagondermijnend gedrag moet aanpakken. Zeker als dat provocerend gebracht wordt.
Addie (8-9-2008 om 06:30)
Weer is het de jeugd en weer hebben ze geen respect wordt er gezegt. Maar van wie leren ze het? Zij worden maar de straat op gegooid omdat pa en ma geen tijd hebben. Dus hoe kunnen ze normen en waarden leren als hun ouders al geen tijd hebben om ze op te voeden. Bekeuring trouwens terecht.
Ilsy (8-9-2008 om 01:20)
Mijn reactie heeft heel wat te weeg gebracht hier: mijn reactie is nu.Jullie hebben wel gelijk tuurlijk moet er respect zijn maar ik vind t toch kinderachtig dat er een boete word uitgedeeld,er zijn andere manieren,en andere dingen die wel boetes verdienen die niet worde gegeve,vandaar deze reactie
Vonck (8-9-2008 om 00:54)
Wat nou geen boete uitschrijven voor dit soort overtredingen. We moeten een voorbeeld aan de Amerikanen nemen. Niet luisteren is voelen dat werkt pas echt!
Cookie-instellingen beheren