Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen vissen illegaal bij Schelphoek

Toegevoegd: 07-09-2008, 22.35 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (SD) - De politie heeft vannacht nabij de Schelphoek in Serooskerke (SD) drie mannen aangehouden wegens illegaal vissen.


De mannen hadden een net van ongeveer 100 meter lang en 70 centimeter hoog uitgezet in de Oosterschelde. Ze wilden op die manier 'harders' vangen. In totaal vingen ze zo'n 20 kilo vis voordat de Zeeuwse politie hen rond 03.00 uur betrapte.

De mannen hadden het net met een boot uit het water gehaald. Zowel de boot als het net en de vis zijn in beslag genomen. De mannen waren tussen de 37 en 41 jaar oud en afkomstig uit Almere en Delft. De mannen zijn na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.

De mannen verklaarden bewust de wet te hebben overtreden. Ze wisten dat deze manier van vissen verboden was, en gingen er daarom juist 's nachts op uit, aldus de politie. Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (26-10-2010 om 00:57)
`hier moeten ze eens meer op gaan controleren. ook bij de brouwersdam bij de zogenoemde "balk of put" er word steeds meer gestroopt en gesleept. tenslote gaat dat weer tenkoste van de sportvisserij. mvg kevin
Cookie-instellingen beheren