Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Vrouw ademt rook in bij brand in flat Goes

Toegevoegd: 07-09-2008, 22.51 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zondagavond werden kort na elkaar twee ploegen van de Goese brandweer opgeroepen voor een brand in de Erasmusflat in Goes.


Via 112 was rond 20.55 uur een melding binnen gekomen van een binnenbrand in de Erasmusflat, de flat waar vandaan eerder die dag de meeste meldingen kwamen over de brand bij de basisschool De Tweemaster.

In een appartement op de 3e verdieping was brand ontstaan in de keuken, vermoedelijk door vlam in de pan. Dat resulteerde in een flinke rookontwikkeling. Eén persoon zou zich nog in de woning bevinden en daarom werd conform procedure 'middelbrand' gealarmeerd zodat gelijk twee bluseenheden ter plaatse gingen.

Ook direct een ambulance ter plaatste gestuurd. Bij aankomst bleek de omvang van het brandje mee te vallen, er hoefden geen stralen te worden ingezet. De bewoonster van het appartement moest door ambulancepersoneel worden behandeld in verband met rookinhalatie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren