Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Kinderen door auto geschept in Terneuzen

Toegevoegd: 08-09-2008, 22.48 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Scheldeboulevard in Terneuzen zijn maandagmiddag twee kinderen aangereden. De twee zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk vond rond 16.20 uur plaats. Een moeder wilde rond dat tijdstip ter hoogte van een verkeersgeleider samen met haar twee kinderen de weg oversteken. De moeder bleef staan, maar de kinderen renden de weg over.

De moeder roept naar haar kinderen, omdat zij een auto ziet aankomen. De kinderen stoppen met rennen en draaien om om weer terug te gaan naar hun moeder. Op dat moment kan een naderende 27-jarige Terneuzense automobiliste een aanrijding niet meer voorkomen en schept de beide kinderen.

Een meisje van drie en haar broertje van vijf vliegen over de motorkap. Het meisje beland in het gras en de jongen klapt op het asfalt. De bemanning van een toegesnelde ambulance heeft de beide kindertjes meegenomen naar het ziekenhuis waar ze vervolgens uitgebreid onderzocht zijn. De kinderen hebben geen verwondingen overgehouden aan hun val.

De Terneuzense vrouw kwam met de schrik vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Astrid Bos (11-9-2008 om 10:08)
Hier de ouders van de geschepte kinderen in Terneuzen. Graag wil ik iedereen bedanken voor alle steun die we gekregen hebben na het ongeval en degene die het heeft zien gebeuren. Ook zijn we op zoek naar de man die het alarmnummer heeft gebeld. Ook willen we de Politie en Ambulance bedanken.
Peter (9-9-2008 om 16:46)
Die scheldeboulevard lijks soms net een racebaan!, niet slim van de automobilist om zijn snelheid bij een dergelijke kinder-oversteekplaats niet aan te passen....veel beterschap aan de kinderen.
Jaap Vergeer (9-9-2008 om 13:36)
Bah wat een stom ongeluk! Die mevrouw heeft vast niet hard gereden anders was het niet zo afgelopen. Wel jammer dat de wetgever haar automatisch de schuld geeft terwijl ze er waarschijnlijk niets aan kan doen. Inderdaad voor allen traumatisch!
Peter (9-9-2008 om 11:54)
Gelukkig is het goed afgelopen.
Evelien (9-9-2008 om 11:27)
Ik ben benieuwd of ze over een zebrapad liepen. Er zijn daar 4 zebrapaden, en nog steken mensen ernaast over...
Moeder van 2 kinderen (9-9-2008 om 08:54)
Dacht dat mijn kinderen alleen zoiets deden. Gelukkig ben ik dan niet alleen. Moeder en kinderen heel veel sterkte en kom goed bij van de schrik.
Cookie-instellingen beheren