Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vermoord in loods Sas van Gent

Toegevoegd: 09-09-2008, 14.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - In een loods aan de Drogerijweg in Sas van Gent is dinsdagmorgen een vermoorde man aangetroffen. Er is een verdachte aangehouden.
 
De verdachte, een 56-jarige man uit de gemeente Terneuzen, meldde zich rond 09.00 uur op eigen beweging bij het politiebureau aan de Rosegracht in Terneuzen. Hij gaf aan de man in de loods van het leven te hebben beroofd. De politie ging daarop direct ter plekke en vond in de loods inderdaad een dode man. Het bleek te gaan om een 44-jarige man uit Rotterdam.
 
Een eerste onderzoek wees al snel uit dat er sprake was van een geweldsmisdrijf. Hoe de man precies om het leven is gebracht is nog niet bekend. De politie zette direct na de vondst de omgeving af en zette zeilen om zo het zicht op de loods en het aangrenzende bedrijfsterrein te ontnemen.
 
Het onderzoek is nog in volle gang. De verdachte, die volgens de politie aangedaan was door de hele situatie, is aangehouden. Het bedrijfsbusje waarmee de verdachte naar het politiebureau kwam is door een berger opgehaald voor onderzoek. Volgens de politie is een zakelijk conflict tussen de verdachte en het alchtoffer de aanleiding voor het drama.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werknemer bieleveld (11-11-2008 om 15:01)
Ik werkte er net een week en dan geijk met een moord te maken krijgen dan weet je heel snel dat je daar niet veilig ben stel je voor je doe je werk niet goed slaan ze je de kop in nee nee ben blij dat ik weg ben
Chiel (23-9-2008 om 15:49)
Joyce je moet een beetje rustig doen ik begrijp dat het moeilijk voor je is als een bekende wordt vermoord maar het is wel zo dat berouw na zonde komt. Die verdachte had niet zomaar mogen beginnen met slaan, maar als je zo doet heb je alleen maar kans dat er nog meer problemen komen.
Joyce (15-9-2008 om 13:03)
Zeg meneer Martin? Ik weet toevallig wel wat er is gebeurd dus beetje domme reactie vind je niet? Die man is zodanig in elkaar geslagen dat ie onherkenbaar was ! En nou jij!
Martin (12-9-2008 om 12:13)
En weer een oordeel of sugestie of een stereotype ingenomen standpunt. We weten niet wat er is gebeurd. Wacht dus tot er een persbericht komt waarin duidelijkheid wordt verschaft. Mensen kennen vaak het verschil tussen fictie en waarheid niet. Alles wat nu wordt gezegd kan iemand schade berokkenen.
Joyce (11-9-2008 om 09:53)
Dat de dader zich gemeld heeft pleit HELEMAAL NIET voor hem! Hij had nooit mogen slaan of wat dan ook. Ik ken de vermoorde persoon goed dus wat je daar zegt is onzin! Ik wil de familie van hem heel veel sterkte wensen met dit plotselinge verlies. Ik hoop dat ze die vent levenslang geven.
** (10-9-2008 om 23:26)
Het is verstandig dat hij zich zelf heeft aangegeven. Berouw komt altijd na de zonde
Cookie-instellingen beheren