Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man vermoord in loods Sas van Gent

Toegevoegd: 09-09-2008, 14.55 uur
Foto 4 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werknemer bieleveld (11-11-2008 om 15:01)
Ik werkte er net een week en dan geijk met een moord te maken krijgen dan weet je heel snel dat je daar niet veilig ben stel je voor je doe je werk niet goed slaan ze je de kop in nee nee ben blij dat ik weg ben
Chiel (23-9-2008 om 15:49)
Joyce je moet een beetje rustig doen ik begrijp dat het moeilijk voor je is als een bekende wordt vermoord maar het is wel zo dat berouw na zonde komt. Die verdachte had niet zomaar mogen beginnen met slaan, maar als je zo doet heb je alleen maar kans dat er nog meer problemen komen.
Joyce (15-9-2008 om 13:03)
Zeg meneer Martin? Ik weet toevallig wel wat er is gebeurd dus beetje domme reactie vind je niet? Die man is zodanig in elkaar geslagen dat ie onherkenbaar was ! En nou jij!
Martin (12-9-2008 om 12:13)
En weer een oordeel of sugestie of een stereotype ingenomen standpunt. We weten niet wat er is gebeurd. Wacht dus tot er een persbericht komt waarin duidelijkheid wordt verschaft. Mensen kennen vaak het verschil tussen fictie en waarheid niet. Alles wat nu wordt gezegd kan iemand schade berokkenen.
Joyce (11-9-2008 om 09:53)
Dat de dader zich gemeld heeft pleit HELEMAAL NIET voor hem! Hij had nooit mogen slaan of wat dan ook. Ik ken de vermoorde persoon goed dus wat je daar zegt is onzin! Ik wil de familie van hem heel veel sterkte wensen met dit plotselinge verlies. Ik hoop dat ze die vent levenslang geven.
** (10-9-2008 om 23:26)
Het is verstandig dat hij zich zelf heeft aangegeven. Berouw komt altijd na de zonde
Cookie-instellingen beheren