Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 41 km

Brand verwoest interieur van auto in Goes

Toegevoegd: 09-09-2008, 22.07 uur
Brand verwoest interieur van auto in Goes
Door: Christian v/d Weele
GOES - De brandweer van Goes is dinsdagmiddag opgeroepen voor een buitenbrandje nabij het ZLM-gebouw in Goes.


Het dashboard van de auto, een VW Golf, had rond 15.45 uur vlam gevat. De brandweer, die met één tankautospuit uitrukte, had het vuur binnen korte tijd onder controle.

De eigenaresse van de auto zou zelf zorg dragen voor het verwijderen van haar auto. Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Souburg (10-9-2008 om 16:28)
@vonck, niet om het een of ander maar die man die uw auto geblust heeft met de poeder blusser had groot gelijk. Ik weet niet of u het weet maar de binnen kant van een auto is heel erg brandbaar, met alle gevolgen van dien b.v. uw brandstoftank!!!!!!!!!!
Vonck (10-9-2008 om 13:07)
Heb één keer een brandje in mijn auto gehad (meer rook) toen kwam er ook een of andere grapjas aangerend met zijn poeder blusser. Die gast heeft mn complete interieur gesloopt met die troep. Was alleen een kabeltje doorgebrand, maar auto was total!
Raymond (10-9-2008 om 00:30)
Gelukkig stond de porsche nog in de garage.....
Niels (9-9-2008 om 23:24)
Het verhaal is dat niet de brandweer, maar mijn vader de auto heeft geblust. Hij hoorde dat er een auto in de brand stond, rende zijn bedrijf uit en bluste de auto. Toen de brandweer ter plaatse kwam was de auto reeds geblust. Niks ten nadele van de brandweer, maar: Ere wie ere toe komt!!! ;)
Cookie-instellingen beheren