Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ernstig gewond bij ongeluk Tholen

Toegevoegd: 10-09-2008, 23.48 uur
Man ernstig gewond bij ongeluk Tholen
Door: Roland de Jong
THOLEN - Bij een eenzijdig ongeluk op de Oud-Vossemeersedijk bij Tholen is woensdagavond een 21-jarige man uit de gemeente Tholen zwaargewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een personenauto rond tien voor zeven van de dijk. De auto raakte eerst van de weg, ramde een boompje, vloog over de kop en kwam op zijn kop in de sloot tot stilstand.

De automobilist is met hulp van omstanders zelf uit de auto weten te komen. De ambulancedienst heeft de gewonde ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard van zijn letsel is nog niets bekend. 
 
Omdat de verdachte zelf al aangaf dat hij teveel had gedronken heeft een ggd-arts een bloedproef bij de gewonde man afgenomen. De uitslag hiervan laat op zich wachten. De auto liep flinke schade op en is weggesleept door een takelbedrijf.

De politie gaat de plaats van het ongeval, alsmede de auto, nog onderzoeken. Op die manier wil men erachter komen hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (12-9-2008 om 16:03)
Drank en auto rijden dat gaat nu eenmaal niet samen, waarom nemen de mensen toch zoveel risico, je brengt jezelf en anderen in gevaar, waar is bob?
Bart Kevenaar (11-9-2008 om 21:35)
@ Anna: naar wat ik uit het artikel heb begrepen is het ongeluk woensdagavond gebeurt. Verder kan het zijn dat de "persoonlijke" grens van meneer bijv. bij 2 a 3 biertjes ligt maar dat hij er 4 a 5 op heeft en daarmee dus boven zijn persoonlijke grens zit.
Ed (11-9-2008 om 13:54)
Laat dit nou eens een les zijn voor mensen die met drank achter het stuur kruipen. Dit was eenzijdig maar voor hetzelfde knalt hij op een mede weggebruiker.
Jan P (11-9-2008 om 09:47)
Zuipen en rijden het gaat gewoon niet samen, wanneer komt men daar nou eens achter. Zolang zich zelf wat aan doen, triest maar rechtvaardig. Maar ze brengen ook andere mensen ernstig in gevaar en dat is beschamend. Beterschap voor de jongen.
Zeeuw (11-9-2008 om 09:31)
Sterkte hoor, jochie.
Adri (11-9-2008 om 08:27)
Beginnend bestuurder plus alcohol, is dat niet rijbewijs kwijt? Dom he? Zonde ook van het gemeensschapsgeld wat zoiets weer kost...
Cookie-instellingen beheren