Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Gewonden bij botsing met doorrijding

Toegevoegd: 11-09-2008, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding met doorrijding in Vlissingen zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt.


Rond 18.35 uur deden twee scooterrijders op de President Rooseveltlaan een wedstrijdje. Ze haalden daarbij onder andere een personenauto in.
 
Op een gegeven moment kwam er echter een personenauto uit een parkeervak gereden. De scooterrijders reden zo hard dat zij allebei een botsing met de auto niet meer konden voorkomen.

Eén van de scooterrijders nam een vlucht en kwam een eind verderop op het fietspad terecht. De bestuurder van deze scooter belandde op het wegdek naast een geparkeerde auto.

Deze bestuurder, een Marokkaans uitziende jongeman met een zwart trainingspak met een witte bies over de broekspijp, is strompelend van de plaats van het ongeval weggelopen. Er is geen kans gezien zijn identiteit te achterhalen.

De andere scooterbestuurder reed vol in de zijkant van de auto. Hij kwam ten val naast de auto. Hij bleef gewond op straat liggen. Er is een ambulance gekomen die hem naar het ziekenhuis heeft gebracht. Vermoedelijk liep hij, een 21-jarige man uit Vlissingen, een open armbreuk op. De bestuurster van de geparkeerde auto, een 37-jarige Vlissingse, is eveneens gewond geraakt. Haar letsel viel echter mee en ze hoefde dan ook niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Zowel de scooters als de auto zijn door een takelbedrijf weggesleept en veiliggesteld, zodat de technische afdeling van de Zeeuwse politie er onderzoek naar kan doen. Alle voertuigen raakten zwaar beschadigd.

De politie zoekt getuigen van het ongeval. De politie verzoekt ook de bestuurder van een auto die werd ingehaald door de scooters zich te melden. Mensen die meer weten kunnen bellen met 0900-8844 of zichzelf melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Baron (13-9-2008 om 00:10)
Wat een dommerikken! DROMMELS
Mart (12-9-2008 om 12:41)
In de bonedijkestraat wil je toch ook niet te lang rond rijden zeker? Vol gas voor dat je bestolen word haha
Ronald (12-9-2008 om 10:54)
Auto's met grote uitlaten en opgevoerde scooters die wheelys en burnouts doen. Het is hier tien keer gekker dan in Rotterdam. De Politie (met ballen) zou eens undercover in de President Roosenveltlaan moeten gaan controleren want het is gewoon wachten op de volgende grote klapper. Dit keer uw kind?
David (11-9-2008 om 18:52)
Het is wel allemaal vervelend enzo, maar die mevrouw heeft niet gekeken toen ze het parkeervak uit wou rijden toch? Of zie ik het dan verkeerd? En ik keur het het rijgedrag ook niet goed hoor!!!
Flipje tiel (11-9-2008 om 18:33)
Zijn ze nu van de lekstraat naar de bonedijkestraat gegaan? Politie heeft nooit tijd voor zoiets, wel voor iemand zonder achterlicht dan rijden ze wel het fietspad op om de dader zonder licht te laten stoppen...
Ik (11-9-2008 om 16:49)
En wie gaat nou de schade vergoeden aan de auto enzo? Ik bedoel, eigenlijk waren zij fout door te racen, maar die mevrouw had ook beter moeten kijken toen ze dat vak uitreed...
Cookie-instellingen beheren