Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (12) achtervolgd en betast

Toegevoegd: 12-09-2008, 13.42 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is vrijdagochtend een meisje van 12 onzedelijk betast door een nog onbekende man.

De dader, een lange dunne man van ongeveer veertig jaar oud, volgde het meisje enige tijd totdat zij kon vluchten. Het meisje stapte rond 07.15 uur in de bus tussen Sas van Gent naar Terneuzen.


De man stapte in bij de bushalte in Sluiskil. Hij ging naast haar zitten en betaste haar onzedelijk. Bij de bushalte in Terneuzen is het meisje overgestapt naar een andere bus en is achterin gaan zitten. De man is haar gevolgd, is weer naast haar gaan zitten en heeft haar toen weer betast. 
 
 

Bij de bushalte bij de Zuidpolder in Terneuzen wilde het meisje uitstappen waarop de man haar tegenhield. Toen er een man en een vrouw de bus in kwamen en naar de achterkant van de bus liepen liet de man het meisje los. Het meisje is toen snel uitgestapt en zag dat de man ook uitstapte. Daarna is zij snel weggerend en opgevangen door een voorbijganger.

De dader droeg een zwart mutsje, een korte zwarte jas, een spijkerbroek en sportschoenen.

De politie zoekt getuigen van het voorval. De politie is in het bijzonder op zoek naar de voorbijganger en de man en de vrouw die zijn ingestapt bij de bushalte Zuidpolder in Terneuzen. Mensen met tips wordt verzocht zich te melden op het bureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laura (19-9-2008 om 10:10)
Ik woon zelf in Sluiskil. Als die vent nog vrijloopt of is vrijgelaten dan pak ik hem eens een keer, maar dit kan niet ze moetten beter op letten in de bus, meer filmen of wat dan ook. Meisje ik wens je veel sterkte en ik beloof je ik zal hem krijgen. Xxx.
Robert (14-9-2008 om 12:54)
Arme meid ik hoop dat ze er niets aan overhoud. Laat ze die gestoorde kerel snel oppakken en behandelen.
Martin (13-9-2008 om 19:57)
@Mark, jij snapt er weinig van volgens mij. Ze zouden die kerel eens aan mij moeten geven dan zou het recht echt zegevieren. PBC helpt echt niet en zeker niet als ze na 1 jrtje weer vrij zijn. De rode rechters moeten opstappen zodat er rechters komen die echte straffen opleggen.
Joker (13-9-2008 om 13:18)
Doodslag is 5 jaar
Yvonne (13-9-2008 om 11:34)
RACHEL. Wil je dit a.u.b. ook even tegen de politie vertellen? Ik denk dat dit voor hun een hele belangrijke tip kan zijn. Meisje, ik wens je veel sterkte toe!
Vonck (13-9-2008 om 10:18)
Mark heb jij enig idee wat je zegt? Dat deze man ziek is maakt geen f*ck uit. Ontoerekeningsvatbaar is elke crimineel in NL. Moet dit stuk vuilnis na 2 jaar weer vrij rondlopen? Terwijl dit kind voor de rest van dr leven is getekend? Nou niet bij mijn dochter, dan ga ik wel 2 jaar voor doodslag
Cookie-instellingen beheren